torek, 21. julij 2009

AKCIJA ZA NABOR NAJBOLJ ZANIMIVIH SPOMINKOV NA TEMO PRAVLJICE VILE ČESTITKE

Pri naboru lahko sodelujejo vsi, pomembna je kreativnost, izvirnost ter povezanost spominka s temo pravljice Vil Čestitk.

Izdelek mora biti avtorko delo prijavitelja, unikaten in še nikoli predstavljen v javnosti. Lahko je narejen iz kakšnega koli materiala,oblik in velikosti, ki ga je mogoče praktično uporabiti (izdelek je lahko tudi hrana).

Prijavno gradivo mora vsebovati:
– osebne podatke (ime priimek, rojstni podatki, naslov bivališča, telefonski podatki in e-naslov) v zapečateni KUVERTI, označeni največ s štirimestno šifro, ki ne spominka na ime ali priimek avtorja, na kateri piše NE ODPIRAJ. Kuverto bomo odprli šele na finalnem izboru.

- izdelek predstavite s fotografijo (največ tri) in opisom izdelka (največ dve strani). Opis izdelka naj vsebuje, način izdelave, material iz katerega je narejen, mere, možnost serijske izdelave in vašo razlago o spominku s povezavo s pravljico Vil Čestitk.
Predstavitev izdelka naj bo označen s šifro, ki je enaka kot na kuverti z oznako ne odpiraj.

Strokovna žirija bo izdelke ocenila po naslednjih merilih:
 prepričljivost celotnega vtisa
 izvirnost in izrazna moč
 kakovost izdelave

Svojo prijavo pošljite po pošti do 15. novembra 2009 na naslov: Zavod Otok, Dobrava pri Kostanjevici 2, 8311 Kostanjevica na Krki s pripisom: „za natečaj“.

Strokovna žirija bo izdelke ocenila do 30. novembra 2009. Izbrani kandidati bodo o rezultatih obveščeni v roku 8 dni.

Izbrane avtorje bomo povabili k sodelovanju pri projektu Pot Vil Čestitk.

Ni komentarjev:

Objavite komentar